Állófogasok

Sorrend:
Sorrend:

Minden előtér, gardrób vagy irodahelyiség tökéletes kiegészítője egy szép vonalvezetésű, praktikus kialakítású állófogas.

A stílus sem elhanyagolható szempont, hiszen sok lakás és iroda belső kialakításához jobban is illik fali alternatívájánál.

A fogas központi eleme az előszoba bútor berendezésének. Nem is csoda, hiszen nem csak mutatós, de rendkívül praktikus bútordarabról beszélünk. Érdemes elgondolkoznunk a beszerzésén, mert nagy segítségünkre lehet, hogy a kabátok, sapkák és az egyéb ruhaneműk rendszerezve legyenek. Ezeket a tárgyakat rendszeresen használjuk a mindennapok során, ezért fokozottan fontos, hogy mindig kéznél legyenek.

Pontosan erre kiváló alternatíva a fogas. Nálunk közel 30 különböző minőségi termék között tudsz válogatni, természetesen 100% garanciával. Több különböző színben és típusban kínáljuk, így biztosan nem kell attól tartanod, hogy nem fog tökéletesen illeszkedni az otthonod hangulatvilágához. 

A fogas mellett kínálunk minőségi szobainas alternatívát is, amely nagyban hozzájárul, hogy a mindennapok során használt ruhadarabjaidat könnyen tudd rendszerezni a házban. A színeket tekintve is rendkívül bőséges a termékpaletta. Találkozhatsz fém, króm, elefántcsont, fekete fém és natúr színek között tudsz válogatni. Ezáltal biztosan találni fogsz olyan terméket, amely passzol az előszobád hangulatához. 

Amennyiben több ruhát is szeretnél tárolni, ajánljuk neked praktikus gurulós ruhaállvány termékünket. Egyszerre több ruhát is tudsz tárolni rajta, ráadásul mobil és könnyen mozgatható állványról beszélünk. 

Szerencsére nem kell mélyen a pénztárcádba nyúlnod, ha szeretnél egy új fogas vagy ruhaállvány terméket beújítani az előszobába vagy akár a hálóba. Már 4900Ft-ért hozzájuthatsz minőségi bútorunkhoz, ezáltal bőven piaci ár alatt tudsz vásárolni nálunk. Rendeld meg az új fogast és tedd az előszoba hangulatát meseszéppé!

Természetesen nem csak otthonra, de irodába is kiváló megoldás egy új fogas. Mindig biztosítani kell egy helyet, ahova az érkező vendégek elhelyezhetik a különböző ruhadarabokat, hiszen ettől válik praktikussá és kényelmessé az iroda. Amennyiben bármi kérdésed felmerülne, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre. Egy új és minőségi fogas beszerzése még sosem volt ennyire egyszerű.