Cipőtárolók

Sorrend:
Sorrend:

Előszobafal nem szükséges, de egy cipősszekrény jól jönne?

A lenyitható ajtókkal készült cipősszekrény típusokba bőven lehet pakolni, ráadásul keskenységük miatt könnyen elférnek a falnál. Cipőtartó választására is van lehetőség, ha csak néhány darab cipő fér az ajtó közelébe!

Egy kiváló cipősszekrény könnyedén rendszert teremthet az előszobád horizontján. Sokan elhanyagolják a helyiség jelentőségét, pedig itt lépnek be elsőként vendégeink az otthonunkba. Fokozottan fontos tehát, hogy megfelelően be tudjuk rendezni az előszobát, mert vendégeink első benyomása az otthonunkra vonatkozóan, itt születik meg.

Kínálatunkban többféle színben és méretben találhatsz kiváló minőségű cipősszekrény alternatívát, hogy biztosan passzoljon az otthonod hangulatához. Egymás hegyén hátán heverő cipők, melyekben érkezéskor megbotlunk. Ismerősen hangzik? Pontosan ezt a problémát tudod könnyedén kiküszöbölni a nálunk vásárolt termékekkel. Képzeld el, hogy egy rendszerezett előszobád van, ahol pillanatok alatt megtalálod a megfelelő cipődet, de mégis mindennek meg van a maga helye. 

Cipősszekrény kínálatunk

Ezt a célt szeretnénk elérni termék kínálatunk segítségével. Találd meg a tökéletes otthont cipőid számára is nálunk! Nagyobb cipőpolcokat is kínálunk, amennyiben a kisebb cipőtárolók nem lennének megfelelőek, ezért a cipők nagy szerelmesei is találnak tökéletes tárolási lehetőséget nálunk. 

Termékeink nem csak praktikusságukban tündökölnek, de remek megoldást jelentenek, ha szeretnénk dekorálni az előszobát. Természetesen a színek tekintetében is rendkívül bőséges a választék. Találkozhatsz sonoma tölgy cipősszerkrénnyel, magasfényű, laminált MDF-ből készült bútorcsodával és amerikai cseresznye bútorral is.

Botis typ2 cipőpolcunk például közel 30 pár cipőnek kínál tökéletes helyet, melyekhez bármikor hozzáférhetünk praktikusan. Ráadásul 18kg-ig terhelhető is ez a szekrény. Érdemes körbenézned nálunk, mert nagyban megkönnyítheti a mindennapjaidat a megfelelő bútor kiválasztása és használata. 

Az árak ismét a piaci ár alatt vannak ezeknek a termékeknek az esetében is. Már közel 4400Ft-tól hozzájuthatsz egy minőségi króm cipőtárolóhoz. 

Rendeld meg most az új cipősszekrényt és ajándékot adunk a megrendelésed mellé. Mi értékeljük, ha minket választasz. Amennyiben bármi kérdés felmerülne, keresd segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.