Bárszékek

Sorrend:
Sorrend:

Ha igazán egyedivé szeretnénk tenni étkezőnk, vagy konyhánk megjelenését, segít nekünk a bárszék.

Hogy miért is hódítanak ezek a bútorok?

Kellemes, modern küllemükkel könnyedén feldobhatjuk otthonunkat, valamint tökéletesen alkalmasak beszélgetések, vagy akár étkezések helyszínéül!
Többfunkciós mivoltuknál fogva kínálatunkban is számos modellt megtalálhatsz egészen a forgószékes kiviteltől a bárpultos szettig!

Bár régebben főleg vendéglátóipari egységekben találkozhattunk ezzel a bútortípussal, mára már a fiatalos és modern étkezők egyik legjobb kifejező elemévé nőtte ki magát. Ha már a tipikus bútor unalmas számunkra vagy egyszerűen csak nem áll rendelkezésre megfelelő méretű hely, próbálkozzunk bárszékkel.

A bárszék esetében többféle színnel és mérettel találkozhatsz a webáruházunkban, így nem kell attól tartanod, hogy nem fogsz az étkeződ vagy a konyhád hangulatához tökéletesen passzoló darabot találni.  

Ha már konyha. Amennyiben nagyobb méretű konyha helyiség áll rendelkezésre, de néha a kisebb helyiségekben is remekül mutat a konyhapult kiegészítésként egy csodás bárszék. Természetesen stílusban passzoló bárasztalt is tudunk kínálni nektek, mely tökéletesen igazodik a bárszékek hangulatához. 

Manapság már a bárszékek esetében is óriási mennyiségű termék variációkkal találkozhatunk. A hagyományos megjelenésen túl találkozhatunk skandináv stílussú és textilbőrből készült kényelmes termékekkel is. Ezen a széles termékpalettán könnyedén megtaláljuk az otthonunkhoz leginkább passzoló darabot. Amennyiben mégsem sikerült felfedezni, segítőkész ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll.

Bátran kijelenthetjük, hogy a bárszék szerepe az idők során drasztikus változásokon ment keresztül. Már nem csak az éttermek, kocsmák és pubok elmaradhatatlan kiegészítő, hanem otthonunk hangulatába is tökéletesen passzoló bútordarabok lettek. Ha szeretnéd különlegessé tenni az otthonodat kiváló megoldás lehet beszerezni ezt gyönyörű bútort.

Lássuk, hogy milyen bárszék kínálattal találkozhatsz nálunk

Alba bárszék

Az alba bárszék egy az egyik legnépszerűbb termékünk. Egyedi megjelenésével minden vendéglátóipari egység számára kiváló alternatíva. Strapabíró műanyag és króm kombinációjával egy igazán tökéletes vizuális élményt nyújt. Ráadásul rendkívül hosszú életű, biztos lehetsz benne hogy éveken keresztül hűségesen kiszolgálja az igényeid.

Carbry 

A Cabry feke színű textilbőr ülőfelület és fekete színű lábak kombinációja. Egyedi megjelenésével könnyedén a helyiség központi elemévé válik. Ez a fix magasságú bárszék szintén rendkívül népszerű terméknek számít a megrendelőink körében. 

Gerik

A gerikfekete bárszék az igazi hamisítatlan elegancia büszke képviselője. Állítható magasságának köszönhetően rendkívül praktikus bútordarab.

Ilana króm

Az Ilana króm bárszék kiválóan alkalmas vendéglátóipari egységek, hotelek részére. Állítható és forgatható kivitelének köszönhetően rendkívül kényelmes darab. Garantáltan hosszú éveken keresztül megőrzi tökéletes minőségét. 

Tahira

A tahira bárszék szintén egy rendkívül elegáns darab, amely elvarázsolja az enteriőr hangulatát. Remek megoldás lehet elegáns belterű hotelekbe és bárokba egyaránt. A Skandináv design gondoskodik a letisztult megjelenésről. 

Természetesen a nálunk vásárolt összes termékre vállalunk garanciát. Azokat a bútorokat kínáljuk, amelyeket mi is szívesen megvásárolunk és rendszeresen használunk. Tökéletes ár-érték arányban találhatsz nálunk kiváló minőségű bárszéket. Érdemes az étkező vagy a konyha már meglévő hangulatához passzoló bútordarabot nézni az esetek nagy részében. Azonban a bárszék esetén nem feltétlen kell erre törekednünk. Nyugodtan választhatunk egy stílusban vagy színben kissé eltérőbb darabot, ezzel is felhívva a figyelmet erre a kiváló és egyedi termékre.

Összességében tehát elmondhatjuk, hogy bárszék rendkívül széles felhasználási lehetőségeket hordoz magában. Egyrészt kiváló alternatíva vendéglátóipari egységek számára, ha szeretnénk igazán egyedi és hosszú élettartamú darabot a birtokunkban tudni. Mindemellett, ha szeretnél a megszokottól egy kicsit eltérő designt megvalósítani az otthonodban. 

Mindemellett vannak olyan helyzetek, amikor nem áll elegendő hely a rendelkezésünkre. Ilyenkor is kiváló opció lehet a bárszék. Merj egyedi lenni a bárszék használatával, biztosan nem fog csalódás érni. Természetesen többféle színben és méretben kínálunk kiváló minőségű bárszék alternatívákat a kínálatunkban. Ezáltal nem kell attól tartanod, hogy nem találsz az otthonodba tökéletesen passzoló darabot. 

Rendeld meg most az új bárszéket tőlünk és ajándékot adunk a megrendelésed mellé. Amennyiben bármi kérdésed felmerülne, keresd segítőkész ügyfélszolgálatunkat, ahol készsséggel állnak rendelkezésedre, bármilyen problémáról is legyen szó. Egyedi bárszék, hogy az otthonod új fényében ragyogjon!