Vezetői forgószékek

Sorrend:
Sorrend:

A vezetői forgószékek a cégvezető, vagy irodavezető exkluzív, kényelmes, napi irányítási munka során használt bútor darabjai.
Magas támlás, gázliftes, hintamechanikás, elegáns megjelenésű kivitelben készülnek, klasszikus, standard, vagy extravagáns vonalvezetéssel.

A vezetői forgószék

Ennek a bútordarabnak az esetében már nem feltétlen az ár, inkább a minőség és a használhatóság a fontos szempont. Ennek ellenére úgy válogattuk össze nektek a forgószék alternatívákat, hogy a lehető legjobb ár-érték arányt garantáljuk a számotokra. 

A vezetői élet sokkal nehezebb, mint azt kívülállóként megállapítanánk. Konferenciák, megbeszélések, tárgyalások és sok más olyan tényező van, amely rendkívül stresszessé teheti a munkakört. Pontosan ezért rendkívül fontos szempont, hogy a székben megfelelően kényelmesen és nyugodtan tudjunk pihenni munkavégzés során. Azonban az is rendkívül fontos szempont, hogy többféle állíthatósággal rendelkezzen.

Értékes funkciókat rejtettünk a forgószék kínálatunkba,hogy komfortosabbá tegyük a vezetői élet nehézségeivel járó munkavégzést. Kárpitozott kartámasszal, állítható háttámlával sőt masszázs és fűtési lehetőségekkel is kínáljuk kiváló minőségű vezetői forgószékeinket. 

Lássuk, milyen termékekkel találkozhatsz nálunk

Az Afra forgószék remek megoldás lehet, ha szeretnél költséghatékony szempontokat figyelembe véve egy igazán minőségi termékhez hozzájutni. Állítható ülésmagassággal, kényelmes kartámasszal van felszerelve és a megjelenése is rendkívül szép.

A gilbert iroda szék szintén egy kiváló alternatívája egy kényelmes és mutatós vezetői forgószéknek. Párnázott kartámasszal és strapabíró fém vázzal van felszerelve, hogy hosszú éveken keresztül hűségesen kiszolgálja az igényeidet.

A Tyler forgószék már egy kicsit drágább árkategória, de funkcióit figyelembevéve még így is az egyik legolcsóbb termék a vezetői forgószékek piacán. Nem csak prémium kárpizotott kartámasszal van felszerelve, ráadásul masszírozó és fűtési funkcióval van ellátva, ezzel is biztosítva a kényelmes munkavégzést. 

Amennyiben bármilyen segítségre lenne szükséged, hogy megtaláld a tökéletes vezetői forgószék alternatívát, keresd segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.Többféle méretben és színben kínáljuk ezeket a termékeket, hogy minden irodához tökéletesen passzoljanak. Rendeld meg most és tedd az otthonod hangulatát olyanná, hogy vendégeid elismerő tekintettel pillantsanak végig rajta.