Dohányzóasztal

Sorrend:
Sorrend:

Dohányzóasztal, avagy a nappalink ékköve

A dohányzóasztal is tipikusan az a mindennapi életünk során rendszeresen használt tárgy, melynek történetéről nem sokat tudunk. Mindenképpen érdekesnek fogjátok találni ezt a történetet is.Dohányzóasztal a neve, megtalálhatjuk szinte minden otthonban, de még az irodában is, noha tény, hogy az esetek kizáró többségében egyáltalán nem dohányzunk mellette.

Története

A kezdetek az 1750-es évekbe mutatnak vissza az Angliába, amikor nagy divatnak örvendett a délutáni teázgatás és felmerült az igény egy olyan asztalra, ahol a csészéket lehetett tárolni. Ebből született meg a közismert dohányzóasztal elődje, amely a kezdetekben az esetek túlnyomó többségében még kör alakú volt.

Az első dohányzóasztal, amely már kifejezetten ezt a nevet is viselte, Angliában jelent meg a Viktoriánus korban. Az akkori dohányzóasztalok akár 70cm magassággal is rendelkezhettek, tehát még azok az asztalok is meglehetősen magasnak bizonyultak a mai 50-55cmes társaikhoz képest. 

A tömegtermelés hatására szépen lassan már nem csak a gazdagabb rétegek számára terjedt el a dogányzóasztal, hanem szépen lassan mindenki számára megfizethetővé vált. Ahogy teret kaptak az új ipari technológiák, hamarosan megjelentek a fémből, fából és üvegből és műanyagból készült darabok is. 

A bónuszbútor kínálata

Kínálatunkban is találkozhatsz fém, fa és üveg dohányzóasztallal egyaránt. Egytől egyig kizárólag minőségi termékek 100% garanciával. Igyekeztünk a kiválogatás során kifejezetten a különleges darabokat kiválogatni nektek. Természetesen, abban az esetben, ha épp a magasfényű dohányzóasztal iránt rajongsz is tudunk érdekes alternatívákat kínálni a számodra.

Malto skandináv dohányzóasztal egy igazán izgalmas és letisztult megjelenésű termék, amely kiválóan mutat a modern belső terek kiegészítéseként. A nappali mellett a hálószobában is remek mutat, ha szeretnénk otthont találni a kedvenc tárgyainknak rajta.

Egy gyönyörű dohányzóasztal segítségével könnyedén feldobhatod a nappalid hangulatát, anélkül, hogy súlyos összegeket kellene költened. Mégis el tudod hozni azt a változást az enteriőr világába, melynek segítségével egy jelentős mértékben meg tudod újítani az otthonodat. Természetesen fontos, hogy mindig stílusban passzoló dohányzóasztal kerüljön kiválasztásra. 

A Lars fehér magasfényű dohányzóasztal kiváló megoldás lehet azoknak, akik kedvelik a modern stílusú bútorok világát. Egyedi megjelenésével kétségtelenül leveszi a lábáról legigényesebb vendégeidet is. A magasfényű felületek esetében gondos odafigyelést igényel az ápolás, de nem a lars dohányzóasztal esetében! Itt könnyen és gyorsan meg tudjuk tisztítani a szennyeződésektől. 

Ha szereted a skandináv stílust és rajongsz a letisztult megjelenésű bútorokkal, érdemes megtekintened. Egyszerű és nagyszerű. Tökéletes választás, ha szeretnél egy kis újdonságot csempészni a nappalid hangulatába. 

A Dorisa remek választás azoknak, akik szeretik a minőségi MDF-ből készült termékeket. Különleges megjelenésével könnyen a nappalid ékkövévé válik. 

A Jeman egy igazi különlegességnek számít a maga kategóriájában. Megjelenése is szemet gyönyörködtető. Mindemellett az asztal felső része kényünk kedvünk szerint mozgatható, ezáltal könnyen és gyorsan tudunk új megjelenést kölcsönözni neki, ha esetleg megunnánk a régit. Extra magas fényű sonoma tölgy színével könnyen a nappalid csillogó gyémántjává válhat. 

Ha szereted a klasszikus, egyszerű és letisztult formájú dohányzóasztal alternatívákat, ajánljuk neked a Ariadna termékünket. Nagyszerű megjelenést biztosít, ráadásul kiváló áron. 

Összességében elmondhatjuk, hogy bár kisméretű, elsőre elhanyagolható bútordarabnak minősül a dohányzóasztal, mégis érdemes körültekintően választanunk. Különösen azért, mert a megfelelően tudatos kiválasztásnak köszönhetően az egész nappalink hangulatát megváltoztathatjuk. Érdemes tehát időt szánnunk ennek a bútordarabnak a kiválasztása során is. Számos lehetőséggel találkozhattok nálunk is. Mind a klasszikus, mind pedig a modern stílusok iránt érdeklődők megtalálhatják a tökéletes dohányzóasztalt. 

Termékeinkre 100% garanciát vállalunk, így teljesen rizikó mentesen tudsz válogatni nálunk a legszebb alternatívák között. Tedd a nappalid hangulatát ellenállhatatlanná a bónuszbútor segítségével. Az árak pedig, természetesen kedvezőek, hiszen már 20.000 Forintért találhatsz megfelelő asztalt nálunk. 

Stílusok tekintetében is rendkívül bőséges a termékpaletta. Mind a skandináv stílusú dohányzóasztal, mind a loft és a neobarokk irányzatok iránt érdeklődőknek tudunk kínálni értékes termékeket. Amennyiben bármi kérdésed felmerülne, keresd mindig segítségre kész ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állnak rendelkezésedre.