Fotelek, puffok

Sorrend:
Sorrend:

A többféle használati lehetőséget kínáló puffok nagyon praktikus bútordarabok.
Kis méretüknek és könnyű mozgathatóságuknak köszönhetően a legkülönfélébb célokra használhatók.
A puff például kitűnő fellépő lehet, kanapé mellett pedig tökéletes lábtámaszként szolgálhat.
Dohányzóasztalnál vagy tévézéskor kiegészítő ülőbútornak is nagyszerűen megfelel.

A fotel története

Érdekesség, hogy először a XVIII. században jelent meg csak az igény arra, hogy a hagyományos széket lekerekített és párnázott formában használják. Elsősorban természetesen az előkelőbb körökben foglalkoztak ezzel a kérdéssel. Akárhogy is volt, ennek nyomán született meg a fotel. Meglepő tény, hogy egészen eddig a pontig, mereven ültek az emberek a székeken és csak ezután merült fel tényleges igény egy kényelmesebb bútordarab irányában.

A változás XVI Lajos uralkodása alatt jött el, nem máshol, mint Franciaországban. A neoklasszikus stílus egyre nagyobb teret hódított magának és elkezdtek szép lassan megjelenni a hagyományos székek mellett a párnázott típusok is. Alapvetően főleg rendezvényen került a fotel használatra vagy nagyobb úri összejöveteleken.

Szép lassan a fotel kilépett ezekből a közegekből és még nagyobb tért hódított magának. Egészen a 18. századik a masszázsfotel megjelenéséig és azon túl még a mai napig az egyik legnépszerűbb és legelőkelőbb bútordarabja a nappalinknak.

Kínálatunkban csak és kizárólag minőségi fotel kaphat helyet. Többféle méretben és többféle szövetválasztékkal kínáljuk páratlan szépségű foteljeinket 100% garanciával.

Lássuk, hogy milyen fotelekkel is találkozhattok a Bónuszbútor kínálatában.

A Darel 2 fotel kiváló választás azoknak, akik szeretik a letisztult, skandináv stílusú bútorokat. Megjelenésével kiválóan illik a modern stílusú enteriőr világába. Nem csak kényelmesnek néz ki, de az is:) 

Az Aldamir fotel mindent megtesz azért, hogy a lehető legkényelmesebben tudd eltölteni az én időd teljes egészét. Izgalmas megjelenésével hamar a nappalid ékkövévé válik. Ráadásul egy lábtartó is jár mellé, hogy tökéletes kényelemben részesülj a relaxációs időd alatt. 

A Brando bézs fotel szintén egy rendkívül kényelmes darab, amely elsősorban a skandináv stílusú otthonok remek kiegészítője. Mindemellett viszont remekül alkalmazható a modern enteriőr világában is. Kényelmes bútor, mely igazán minőségi alapanyagokból készült. 

A Bedver fotelnek köszönhetően minden pihenés egy igazi élménnyé válik az otthonod horizontján. Gondolj csak bele milyen kellemes lehet a kedvenc foteledben ringatózva kiheverni a mindennapok fáradalmait. Fa+Bükk alapanyagokból készült kiváló minőségű fotel, melynek köszönhetően hosszú éveken keresztül élvezheted a tökéletes minőséget. Mind a nappalidban, mind pedig a hálószobádban tökéletes alternatíva lehet egy ilyen fotel elhelyezése.

Amennyiben nem elégednél meg a standard bútorokkal és szeretnél egy igazán prémium megjelenéssel és anyaghasználattal bíró luxus fotelt, válaszd Danilo Pampas fotelt. Kiváló minőségű hellgrau bőrből készült, ezért biztosan hosszú éveken keresztül a kedvenc bútordarabod lesz az otthonodban. Kényelmes, minőségi és hosszú életű. Egyszerűen tökéletes fotel. 

A mértéktelen kényelem világából érkezett hozzád a forest fotel, amely remek ár-érték arányban kínálja a tökéletes minőséget számodra. Racionális döntés, ha szeretnél egy felső kategóriás fotel csoda tulajdonosa lenni piaci ár alatt.  

Gyönyörű puff és ülőke

A puff egy rendkívül népszerű bútordarab, amely felhasználhatósága rendkívül sokoldalú. Mind a nappali bútor, mind pedig a hálószoba bútor kiegészítéseként kiváló alternatíva. Mindamellett, hogy kiváló ülő alkalmatosság, lábtartóként is bármikor használhatjuk. Kínálatunkban kizárólag minőségi puff található meg. A stílusokat tekintve is sokszínű a választék. A skandináv, a loft és a klasszikus, sőt még a modern stílus kedvelői is megtalálják a tökéletes darabot nálunk. Ráadásul 100% garanciával kínáljuk ezeket a páratlan minőségű termékeket, így teljesen rizikó mentesen tudsz nálunk vásárolni.

Az Alpia puff remek alternatíva a skandináv stílusú otthonok számára.

Amennyiben bármi kérdésed felmerülne, keresd segítőkész ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állnak rendelkezésedre, bármilyen problémáról is legyen szó. 

A Darla kék puff fehér mintával kiváló minőségű darab, amely hosszú évekeren keresztül megőrzi páratlan minőségét. 

A Dema Patchwork puff kiváló kiegészítője lehet a fiatalos, bohém otthonoknak. Izgalmas megjelenésével nem csak téged, de az otthonodba érkező vendégeket is leveszi a lábáról.