Kanapé

A kanapé a nappalik állandó szereplője. Itt lazíthat a fárasztó munka után, leheverhet olvasni, vagy megnézhet egy jó filmet barátaival, családjával.

Kínálatunkban számos típus közül választhat, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet.

Kapané Történelme

A kanapé vagy szófa manapság kétségtelenül minden otthon nappalijának főszereplője. Természetesen nem csak esztétikai okokból kimagaslóan fontos bútordarab, hanem funkcionális jelentősége is meghatározó. A nagy baráti beszélgetés és a családi összejövetelek meghatározó szereplője a kanapé. Az otthoni használat mellett az irodában is rendkívül elterjedt a használata ennek a bútornak. 

A kezdetek

A kanapé egyiptomból származik és kr e 2000 környékén jelent meg az elődje, azonban a ma ismert kanapé a rokokó korában jelent meg. A kanapé és a szófa az esetek nagy részében csevegésre, pletykálkodásra és rövidebb vagy akár hosszabb beszélgetésekre volt használva azokban az időkben. Ez mára sem változott nagy mértékben:)

Kanapé Magyarországon

Itthon a kanapé leginkább a 1700 körüli években jelent meg. Természetesen a kezdetekben ezek a bútorok elsősorban a úri és polgári lakásoknak presztízstárgya volt. Míg régen az ágybetétek anyaga tollból, állati szőrökből készült, mára már teret hódított magának a méltán népszerűvé vált Nasa memóriahab is. 

Irodák számára is kiváló alternatíva a kanapé, hiszen sokat emelhet a helyiség hangulatán és a vendéginket is boldoggá tehetjük vele. Elmaradhatatlan tehát a modern iroda berendezéséből a minőségi kanapé is. 

Összességében elmondható tehát, hogy a kanapé felhasználási opciói rendkívül széleskörűek. Tipikusan egy olyan bútordarab, melynek minden otthonban jelen kell lennie. Rendeld meg most az új kanapé bútort nálunk és ajándékot adunk a megrendelésed mellé! 

Kínálatunk

Kínálatunkban csak és kizárólag minőségi kanapé kaphat helyet. Kétféle típusra bontottuk az általunk kínált prémium bútort. Egyrészt kínálunk nektek ízléses sarokkanapé alternatívákat, másrészt elemekből is össze tudjátok válogatni a tökéletes kanapét, hogy mindenképpen passzoljon az otthonotokba. Tehát elég széleskörűen van lehetőségetek válogatni. 

Amennyiben bármi kérdésed felmerülne, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik állnak rendelkezésedre. 

Alabama kanapé

Az alabama kanapé kiváló választás lehet fiatalos, modern enteriőrben elhelyezve. Ágyneműtartóval és ágyfunkcióval van felszerelve, ezért rendkívül sokoldalú felhasználási lehetőségeket kínál.

AMARETO

Az amareto kanapé egy igazán dizájnos bútordarab, amely könnyen a nappalid ékkövévé válhat. Megjelenésével bearanyozza a helyiség hangulatát és garantáltan magára vonzza a vendégek tekintetét. Állítható fejtámlákkal, ágyneműtartóval és ágy funkcióval van felszerelve, ezért szintén egy olyan bútordarab, amely rendkívül sokoldalú felhasználási lehetőségeket hordoz magában. 

Amoti

Az amoti kanapé szintén a modern kialakítású otthonok számára kínál alternatívát. 7 féle Portland szövet színkombinációban juthatsz hozzá ehhez a csodálatos kanapéhoz, így nem kell attól tartanod, hogy nem találod meg a tökéletes darabot, amely passzol az otthonod hangulatához. 

Bolivia 

A Bolivia névre keresztelt kanapé szintén a modern stílusvilág mellé kiváló választás. Természetesen ez a bútor is rendkívül jól felszerelt. Mind ágyneműtartó, mind pedig ággyá alakítási lehetőség is van benne. Mindemellett pedig igazán remekül mutat a nappaliban elhelyezve. Kiváló minőségű anyaghasználatának köszönhetően pedig hosszú éveken keresztül megőrzi a tökéletes minőségét.

Danilo

A következő kanapénk rendkívül ízléses és kifinomult megjelenésének köszönhetően mind a modern, mind pedig a klasszikus stílusú életterek esetében kiváló választás lehet. Sarokba is helyezhetjük a kialakításának köszönhetően, ugyanakkor egy ilyen meseszép kanapét, ha behelyezünk a nappali közepére biztosan nem fog csalódás érni minket.

Természetesen a szokványos modern stílusú kanapé mellett, kínálunk kiváló minőségű barokk kanapét is azok számára, akik kifejezetten ezt a stílust részesítik előnyben. Elegáns stílusának köszönhetően, például a fabricio kanapé remek választás lehet a stílus rajongói számára. Elegáns, ívelt fa lábai biztosan leveszik a vendégeidet a lábukról. 

Marbela kanapé

A hagyományos kanapékon kívül ajánlunk prémium minőségű bútordarabokat is. A marbela szövet borítású kanapé már egy igazi luxus kategória, mindazonáltal még bőven elérhető áron. Karfái és háttámla is állítható, mindemellett természetesen ággyá is alakíható. Többféle színben megrendelheted ezt a csodálatos kanapét, hogy érkezése után azonnal az otthonod ékkövévé váljon.