Komód

Sorrend:
Sorrend:

A komód kiválasztása nagyban függ az adott szobába vásárolt szekrény és ágykeret stílusától.

Hatalmas kínálatunkban biztosan megtalálja a többi bútorhoz legjobban illő komódot.

Rengeteg ruhát és fehérneműt lehet tárolni benne és egy ízlésesen elhelyezett és kiválasztott komód könnyedén feldobhatja szobánkat.

A komód története

Ha le kellene írnunk röbiden a komódot, akkor egy alacsony fiókos szekrényként említenénk meg. Már a XVII. században nagy népszerűségnek örvendett, ezáltal nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy igazi barokk bútorról beszélünk. A fiókos verzió célja alapvetően az volt, hogy felváltsa a korábban használt fiókos ládát. Kezdetekben a komód fiókjait egymás mellé helyezték, majd ezt követően alakult ki szépen lassan az egymás fölé elhelyezés.

Tárolás

A tárolási lehetőségek rendkívül sokoldalúak, hiszen bármit tárolhatunk benne fehérneműt, ruhát, ékszert és különböző íratokat is. Nem véletlen, hogy a lakberendezés horizontján napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a termék. Hálószobába, nappaliba és gyerekszobába egyértelműen használható, de előfordul az is, hogy az étkező kiegészítéseként kerül használatra.

A minőségi MDF-ből készült verzió szépsége természetességéből fakad. Egy jól elkészített komód a lakás több helyiségében is megállja a helyét. Többféle méretben és színben találkozhatsz kiváló minőségű komód alternatívákkal a webáruházunkban. Nem csak tárolásra, de lakásdekoráció gyanánt is remek megoldás ez a kicsi, de annál jelentősségteljesebb bútordarab. 

Hol és hogyan használjuk?

Mindamellett, hogy hasznos íratokat vagy tárgyakat tárolhatunk benne, néhány gyönyörű virágcserép elhelyezését követően könnyen a hálószobánk vagy a nappalink ékkövévé nőheti ki magát. 

Ha szereted az igazán modern megoldásokat a lakberendezés terén, ajánljuk figyelmedbe Break Sonoma tölgyfa komódunkat. Kiváló kiegészítője lehet a korszerű otthonok bútorainak. Remek tárolási lehetőségeket is kínál a kiváló megjelenése mellett.

Kínálatunkban többféle színben és méretben találkozhatsz remek nappali bútor és fiókos komód termékekkel, ezért nem kell attól tartanod, hogy nem fog tökéletesen passzolni az otthonod hangulatához. Rendeld meg most az új komódot és ajándékot adunk a megrendelésed mellé! Amennyiben bármi kérdésed felmerülne, keresd segítőkész ügyfélszolgálatunkat, ahol készsésggel állnak rendelkezésedre.