Összeállítások

Sorrend:
Sorrend:

A nappali igazi dísze egy jól megválasztott szekrénysor!

Legyen az elvárás modern, egyszerű vagy klasszikus, a nappali szekrénysor kiválasztása izgalmas feladat!

Nappali szekrénysor világbajnok áron!

A nappali kétségtelenül az egyik központi helyisége az otthonunknak. Nem kérdés az sem, hogy körültekintően érdemes megválasztanunk a hozzá leginkább passzoló bútort is. Ez sajnos nem minden esetben nehéz, hiszen nem csak a megjelenést, de praktikusságot is szem előtt kell tartanunk. Ilyen esetekben segítségünkre lehet egy igényes nappali szekrénysor összeállítás, mely már stílus szerint eleve összeválogatott darabokat tartalmaz. Ezáltal levesszük a válladról a válogatás terhét. 

A nappali szekrénysor összeállításaink között is találsz mind modern stílusú, mind klasszikus és letisztult skandináv formákat, melyek között kedved szerint tudsz válogatni. Többféle méretben és színben találkozhatsz kiváló minőségű nappali bútor alternatívákkal, így nem kell attól tartanod, hogy nem fog tökéletesen passzolni az otthonod hangulatába.

A Canes fehér szekrény szett tipikusan a modern bútorok kedvelői számára nyújt lenyűgöző élményt az otthon enteriőr világban. Magas fényű felülettel és LED világítással is fel van szerelve, hogy tökéletes hangulatot adjon.

Sokszor szeretünk elrugaszkodni a már megszokott populáris vonaltól a lakberendezést illetően. Ilyen esetekben érdemes megtekintenünk a IOVA NELSON szekrénysor lehetőségét, hiszen betonhatású tölgyfa burkolatával igazán lenyűgöző és egyedi jelenség a piacon. Természetesen mindehez még stílusos led világítás is társul, tovább fokozva a tökéletes megjelenését ennek a nem mindennapi bútor csodának. Tekints meg, biztosan nem fogsz csalódni benne!

Abban az esetekben ha inkább rajongunk a sonoma fa szekrénysorok iránt, érdemes megtekintenünk a Condor nappali sort, melyhez már 120.900 Forintért is hozzájuthatunk. Igényes kiegészítője lehet a nappali enteriőrjének. Természetesen praktikus tárolási lehetőségekkel is rendelkezik, melyben könnyedén tárolhatjuk a nappalink különböző tárgyait.

Reméljük, hogy sikerült nektek egy kis inspirációt adnunk, hogy segítsünk megtalálni a tökéletes nappali szekrénysort. Amennyiben bármi kérdésetek felmerülne, keressétek segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik örömmel rendelkezésetekre állnak. Természetesen 100% garanciát vállalunk ezekre a termékekre, biztosítva a rizikómentes vásárlást.