Polcok, térelválasztók

Sorrend:
Sorrend:

Polcok és térelválasztók segítségével új terek és lehetőségek alakíthatók ki.

A térelválasztók különösen alkalmasak a helyiségek egyes részeinek ideiglenes leválasztására vagy új, barátságos sarkok, rendhagyó zugok kialakítására.

Sajnos nem minden esetben áll elegendő tér a rendelkezésünkre ahhoz, hogy stílusosan rendszerezni tudjuk az otthonunkban lévő tárgyak sokaságát. Bizonyos esetekben vagy nem akarunk új bútort vásárolni pusztán tárolási célból, vagy egyszerűen csak nem fér el.

Pontosan az ilyen esetekben siet segítségünkre a polc, melynek segítségével könnyedén, viszonylag nagy tárolási kapacitást tudunk felszabadítani otthon. Ráadásul mindezt úgy tudjuk megtenni, hogy közben dekoráljuk is a lakásunkat. Tehát elmondhatjuk, hogy egy rendkívül sokszínű és hasznos lehetőség a polc.

A hagyományos polc mellett kínálunk természetesen design polc és könyvespolc bútorokat is, abban az esetben, ha már egy nagyobb mennyiségű tárgyat szeretnénk tárolni. Vagy  egyszerűen csak növelnénk a nappali bútor vagy a hálószoba bútor hangulatvilágát. 

Természetesen a hagyományos polc lehetőségeken túl kínálunk design polc bútorokat is, melyek elsősorban dekorációs megoldásokra használatosak. Gyönyörű és modern tárolásra is alkalmas bútorok 100% garanciát. 

De lássuk milyen termékekkel is találkozhatsz nálunk:

Az Aden fehér többfunkciós egy igazán lenyűgöző megjelenésű polcrendszer, melynek segítségével számos tárgyunkat tárolni tudjuk. 

Azokban az esetekben, amikor nem szeretnénk egy vagyont költeni, mégis vágyunk egy kisebb, dekoratív könyvespolc bútorra az otthonunkban, kiváló alternatíva lehet a Baki könyvespolc. Lenyűgöző megjelenésével biztosan magára vonzza majd a vendégeid tekintetét. Egyedi megjelenésével csak úgy tündököl a nappalidban, de a hálószoba bútor kiegészítéseként is remek ötlet a használata. Természetesen 100% garanciát adunk rá, így nem kell tartanod attól, hogy nem lesz rizikó mentes a vásárlás.

Van az úgy, hogy már unjuk a hagyományos polcrendszerek kínálta megjelenést. Ilyen esetekben is tudunk nektek különleges terméket mutatni. Az Amos annyira egyedi és modern formákkal kápráztatja el a vendégeidet, hogy neked nem kell mást tenned, mint bezsebelni az elismerő tekinteteket.

Amennyiben bármi kérdésed felmerülne, keresd mindig segítőkész ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állnak rendelkezésedre, bármilyen kérdésről is legyen szó.