Tükrök

Sorrend:
Sorrend:

A tükrök otthonunk minden szegletében kiváló szolgálatot tesznek: amellett, hogy optikailag növelik a teret, megjelenésünket is ellenőrizhetjük benne.

A hálószobát sem érdemes kihagynunk: nagyméretű, 120 cm széles tükreink kitűnő szolgálatot tesznek mind a kisebb, mind a nagyobb méretű helyiségekben!
Megfelelő elhelyezésükkel könnyedén kihangsúlyozhatjuk a szoba előnyeit és háttérbe szoríthatjuk a hiányosságait.

Története

Kétségtelen tény, hogy rengeteg babona és tévhit merül fel a tükrök kapcsán. Pontosan mióta is ismerjük ezt a különleges tárgyat? Mikor készült az első tükör? Miből készült? Lássuk a történetét. A mai tükör ősét, a természetes tükröt már az őskorban is ismerték.

A legrégebbi, nem természetes tükrök rézkorongból készültek és az egyik legősibb példány Susában volt megtalálható. Már az egyiptomiak is ismerték és használták. A középkorban és a 14-15 században elsősorban acél, ezüst és aranytükör volt a népszerű. Általában különböző ládikákban tárolták, de az sem volt ritka, hogy a tehetősebb réteg ékszerként viselte magán a tükröt.

Nem volt ritka azonban az asztalra állítható tükör sem ebben a korszakban. Kínálatunkban találkozhatsz mind álló tükör, mind pedig fali tükör alternatívákkal többféle méretben és stílusban. Az volt a célunk, amikor összeválogattuk a palettát, hogy minden stílusú otthonba lehessen találni rajta könnyedén, megfelelő terméket. 

Klasszikus és modern stílusú tükrök palettájával is találkozhatsz, melyek kiváló minőséget képviselnek. Mind az előszoba számára, mind pedig a hálószoba dekoráció kiegészítéseként kiválóan alkalmas tárgy a tükör. Ráadásul a nálunk lévő tükrök kifejezetten dekoratív megjelenésűek, melyek biztosan magukra fogják vonzani a vendégek tekintetét. Rendeld meg az új tükrödet, mert most 100% garanciát adunk hozzá neked. Többféle méret és szín óriási termékpalettán.

Babonák és mítoszok a tükrök kapcsán

Sok érdekesség és babona terjedt el a tükör kapcsán. Biztosan találkoztatok már ti is azzal a babonával, hogy a tükör összetörése balszerencsét jelent. A régi orosz babona szerint például az a lány, aki belenéz újév első napján éjfélkor egy gyertyával a tükörbe, megpillantja maga mögött jövendőbeli férjét.

Kínálatunkban mind a modern stílusú tükör iránt rajongók, mint pedig a klasszikus stílusvilágot preferálók megtalálhatják a tökéletes darabot. Mind álló, mind pedig fali tükör termékeket kínálunk nektek, így biztosan meg fogjátok találni a tökéletes darabot. 

De lássuk milyen termékek vannak a kínálatban

A tükör felhasználási lehetőségei korlátlanok. Mind az előszobádat, mind a nappalidat, mind pedig a lakás többi részét feldobhatod a segítség. Rendeld meg most az új tükrödet és ajándékot adunk a megrendelésed mellé.

Az Elison fali tükör remek alternatíva, ha a modern dekorációt szeretnénk kiegészíteni egy igazán gyönyörű bútordarabbal. Egyedi megjelenésének köszönhetően az otthonod ékkövévé válhat. Eleganciája egyszerűségében rejlik, mindemellett strapabíró fémkerettel van felszerelve, így biztosan hosszú éveken keresztül hűségesen kiszolgálja majd az igényeidet.

Abban az esetben, ha szeretnél egy igazán különleges tükör csodát tudni az otthonod kiegészítői között, ajánljuk neked az Elison Typ8 tükrünket, amely egyedi megjelenésével biztosan a figyelem középpontjába kerül. 

Malkia tükör egy remek alternatíva, ha a klasszikus stílusú enteriőrt szeretnét gazdagítani. Gyönyörű, elegáns keretének köszönhetően lehengerlően szép megjelenést kölcsönöz az otthonodnak. 

A miror névre keresztelt barna keretes tükör kiváló lehetőség, ha szeretnél egy praktikus tárolót és egy gyönyörű tükröt is a birtokodban tudni. Amennyiben szeretnél egy igazán különleges bútordarabot a birtokodban tudni, mindenképpen érdemes elgondolkoznod a megvásárlásán.

Saskia tükör pedig egy igazi hercegnős darab, amely elsősorban a hálószobabában nyújt kiváló dekorációs lehetőséget. Gyönyörű, íves formájának köszönhetően igazán lenyűgöző megjelenést hoz az otthonod horizontjára.

A space magasfényű tükör elsősorban az előszoba dekoráció kiegészítéseként kínál remek alternatívát. Az elején magasfényű minőségi MDF gondoskodik a hosszantartó használatról. A modern enteriőr számára remek lehetőség ez a nem mindennapi tükör csoda.

Amennyiben bármi kérdésed felmerülne, írj nekünk és készséggel segítünk neked. Rendeld meg most az új tükrödet és varázsolj új hangulatot a nappali, az előszoba, vagy éppen a hálószoba megjelenésében. 100% garancia minden nálunk vásárolt tükör esetében.